Bulkhead Transformation

This bulkhead transformation testifies to the idea “If you can dream it, we can build it”

Our crew removed all of the pre-existing cement blocks and gravel rocks to start fresh in rebuilding a space that could be used by the homeowners again. We brought in new Green River Basalt Rock as well as 3/4 clean gravel to fill the walking area of the bulkhead creating a flat and safe surface. It was important for our clients to have a reliable, usable, and aesthetically pleasing area built for years of use with family and friends to enjoy. We are so proud of the results and thankful to show the work our experienced crew produced! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by Sam@MapSearch.me

%d bloggers like this: